Читај ми!

Мадона и њена срећна породица – ретка фотографија са децом

Популарна краљица попа Мадона ретко дели породичне фотографије на друштвеним мрежама. Изузетак је прослава Дана захвалности, када се сликала са своје шесторо деце.

Фотографије су подељене на Мадонином Инстаграм профилу, а на њима породица на окупу, ћерка Лурдес Лола, која већ неко време живи сама, син Роко Ричи живи са оцем Гајем Ричијем у Лондону, Давид, Мерси Џејмс, и близнакиње Естер и Стела, Мадонина усвојена деца.

У објави на Инстаграму Мадона је написала: „Тако сам захвална.“


Мадона је Рока добила са славним редитељем, а док су били у браку, усвојила је и Давида, који је имао само 13 месеци. Близнакиње су имале четири године када су усвојене.

Мадона је такође поделила своју фотографију на којој држи велику чашу црног вина и слику њиховог великог стола за Дан захвалности.

Декор велике празничне трпезе има јесењу тему са црвеним јабукама, зеленим крушкама, наром, чинијом свежих брусница, штапићима од цимета. На сваком подметачу је шарени тањир са пресавијеном салветом, оловком и парчетом папира на коме је писало: „Захвалан сам за...“ које су гости могли да попуне.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво