Читај ми!

Је Вест представио своју колекцију и поручио: Животи белаца су важни

Репер и креатор Је Вест, познатији по свом бившем имену Кање, нашао се у центру пажње медија током представљања своје нове колекције јер је носио дуксерицу са натписом „Животи белаца су важни“ на леђима.

На промоцију своје најновије колеције "YZY SZN 9", Вест је дошао у друштву познате конзервативне аналитичарке Кендис Овенс, а обоје су носили дуксеве са великим натписом „Животи белаца су важни“ на леђима.

На предњој страни дуксева налазио се лик папе Јована Павла Другог.

Фраза „Животи белаца су важни (White Lives Мatter) осмишљена је као својеврсна реакција конзервативаца у САД на покрет „Животи црнаца су важни" (Black Lives Matter), који је стекао масовну подршку након низа бруталних окршаја полиције и црнаца.

Репер током отварања ревије у Паризу, који је назвао катедралом моде, није даље коментарисао свој избор гардеробе, већ се фокусирао на модни свет.

Вест је и раније изазивао велику пажњу јавности својим порукама, што вербалним, што оним које је слао кроз своје одевне комбинације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво