Читај ми!

Зашто је Том Хенкс обожаваоце убацио у „велики ребус"

Том Хенкс, који је играо у 52 филма, каже да је ипак снимио само „четири која су баш добра“. Обожаваоци славног глумца сада покушавају да погоде на које филмове Хенкс мисли.

Зашто је Том Хенкс обожаваоце убацио у „велики ребус" Зашто је Том Хенкс обожаваоце убацио у „велики ребус"

Глумац је постао популаран осамдесетих, када је глумио у филмовима укључујући Splash! (Сирена) Big (Велики) и The Burbs (Комшије уз пакла). 

Мало касније, деведесетих, почео је да броји признања, освајајући Оскара за најбољег глумца две године заредом за филмове Forrest Gump (Форест Гамп) и Philadelphia (Филаделфија). 

У том периоду снима и два дела филма Toy Story (Прича о играчкама), You've Got Mail (Стигла вам је пошта) и The Green Mile (Зелена миља). 

Хенкс је такође редовно сарађивао са редитељем Стивеном Спилбергом, појављујући се у филмовима Saving Private Ryan (Спасавање редова Рајана), Catch Me If You Can (Ухвати ме ако можеш), The Terminal (Терминал), Bridge of Spies (Мост шпијуна). 

Хенкс је такође и писац, па је тако аутор романа у најави под називом Стварање још једног великог ремек дела - филма. У вези са тим је поручио: „Нико не зна како се прави филм - иако сви мисле да знају".

Глумац и продуцент је додао: „Направио сам гомилу филмова (а четири од њих су прилично добра, мислим) и још увек сам задивљен како настају - од јављања идеје до слике на екрану, цео процес је чудо".

Глумачка звезда је недавно креирао и игрицу под називом "Hanx 101 Trivia", која ће бити искључиво доступна на Apple Arcade.  

Хенксов коментар о „тек четири добра филма" оставио је његову публику у размишљању о томе на које заправо мисли.

Његово признање наговештава да је свестан да су многи његови филмови били лоши, а то, како преноси Индепендент, укључује The Bonfire of the Vanities (Ломача таштине), The Ladykillers (Гангстерска петорка), филм Рона Хауарда The Da Vinci Code (Да Винчијев код) и недавни филм Pinocchio (Пинокио).

Његову улогу у остварењу Elvis (Елвис) База Лурмана критичари су такође углавном лоше оценили.

Нови глумчев роман, како је најављено - треба да буде издат у мају 2023. године.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво