Читај ми!

Да ли исте модрице имају Џони Деп и Илон Маск

Цео свет са великом пажњом прати суђење Џонија Депа и Амбер Херд, које помало почиње да личи на сапуницу. Да ли је Џони Деп једини кога је Амбер малтретирала, или је то био и милијардер Илон Маск.

По друштвеним мрежама појавили су се снимци који датирају из периода када се Амбер забављала са Илоном Маском. Фотографије бизнисмена Маска са модрицама по лицу „претпоставка“ су да је Амбер „тукла“ Маска.

Маск се забављао са Амбер док је трајала бракоразводна парница глумице и Џонија Депа.

Очекује се да ће генерални директор „Тесле“ и „Спејс икса“, сведочити на суђењу у Вирџинији.

Иначе, глумац Џони Деп тужио је глумицу Амбер за клевету и тражио 50 милиона долара одштете.

Велики део јавности определио се да подржи глумца, јер сматра да је Амбер лажирала своје оптужбе и да је одлична глумица у судници.

Адвокати Џонија Депа наводе да глумац никада није насрнуо физички на своју бившу супругу. Пријатељи и комшије тврде да је Амбер та која је правила модрице Џонију Депу. Тада су се у штампи појавиле приче да глумица живи на рачун Маска, да је насилна и манипулативна.

Kомпанијa „Спејс икс“ покушава да прикупи 1,7 милијарди долара нових средстава, док њен контроверзни оснивач наставља да објављује вести усред суђења за клевету његовој бившој девојци Амбер Херд и Џонију Депу, које се ближи крају.

То би компанију која постоји 20 година и која је послала астронауте у орбиту, повећало вредност на 127 милијарди долара.

Независни интернет сајт Инсајдер известио је да је „Спејс икс“ платио 250.000 долара за решавање жалбе због наводног сексуалног малтретирања стјуардесе у пословном авиону компаније „Спејс икс“, док је у њему са Маском била и Амбер Херд.

Педесетогодишњи Муск је одбацио оптужбе, рекавши да су те „дивље оптужбе потпуно нетачне“.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво