Читај ми!

Џони Деп ми је спасао живот – открива Kортни Лав

Америчка певачица Кортни Лав открила је да јој је Џони Деп спасао живот после предозирања креком и тако јој помогао у најмрачнијем периоду њеног живота.

„Пружио ми је прву помоћ након што сам се предозирала испред клуба The Viper Room у Лос Анђелесу.Тада сам била зависник од хероина, било је то 1995. године", истакла је Кортни Лав.

Напоменула је да су социјалне службе помогле њеној ћерки Френсис да преброди тај период.

„Џони Деп је написао писмо мојој ћерки о томе на четири странице, иако се тада нисмо добро познавали. Моју ћерку је покушавао да утеши на њен 13. рођендан. Послао је лимузину за Френсис и њене другарице", рекла је Кортни Лав.

Кортни је пружила подршку и Џонијевој бившој супрузи Амбер Херд, са којом се суди.

„Била сам најомраженија жена у Америци, на свету, много пре него што је ТикТок настао. Разумем како се Амбер осећа. Можете ли да замислите да сте на њеном месту?", рекла је Кортни.

Касније је одговорила на коментаре у којима су је људи критиковали због тог потеза. Поново је објаснила да не жели да се сврстава ни на чију страну.

„Желим да будем неутрална. Нећу никога малтретирати. Довољно сам била малтретирана током живота", напоменула је Кортни Лав.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво