Читај ми!

„Мој циљ је истина“ – Џони Деп сведочио у суђењу против бивше супруге Амбер Херд

Глумац Џони Деп сведочио је у процесу против бивше супруге Амбер Херд и истакао да му је циљ да истина изађе на видело ради његове деце и породице.

Деп је тужбу покренуо због текста који је његове бивша супруга написала у Вашингтон посту у којем је себе описала као жртву породичног насиља.

Звезда Пирата са Кариба то изричито пориче, па је тужио Хердову за клевету и тражи одштету од 50 милиона долара.

Суђење, које се одиграва у Вирџинији, ушло је у другу недељу, а данас је Деп позван да сведочи.

Глумац је рекао да је истина све што му сада значи и да су оптужбе његове бивше супруге о злостављању уништиле сва познанства која је гајио у Холивуду.

„Никада нисам ударио госпођу Херд на тај начин нити сам икада у животу ударио жену“, навео је Деп, додајући да су се њене оптужбе прошириле филмском индустријом.

Прошлих шест година биле су, како каже, веома тешке.

„Чудно је како сте један дан Пепељуга и онда тренутак касније сте Квазимодо“, рекао је глумац описујући како су се ставови људи према њему променили након објављивања текста.

Суђење се за сада фокусирало на његово понашање и да ли је икада био вербално или физички насилан према Хердовој. Његови адвокати оптужили су бившу супругу, такође глумицу, како је „одиграла улогу живота“ док је описивала наводно злостављање.

Деп је сведочење почео изјавом да оптужбе његове бивше супруге немају никаквог утемељења у истини.

Његов адвокат му је током сведочења затражио и да опише своје детињство у Кентакију и злостављање које је трпео од стране своје мајке.

„Било је ситуација у којима би постајала толико бесна и знао сам да ће се на неком истрести. Најчешће сам то био ја“, испричао је Деп.

Ко је све сведочио

Порота је до сада чула сведочанства бројних људи који су имали контакте са некадашњим брачним паром. Њихов терапеут је описао како су Деп и Хердова имали однос узајамног злостављања, а пред поротом су се нашли и медицински радници који су лечили Депа док се одвикавао од опијата.

Медицинска сестра, која је лечила глумца од зависности од дроге и која је присуствовала венчању пара, рекла је да је неколико пута била сведок сцена када је Хердова покушавала да изазове сукоб са бившим супругом.

„Понекада је покушавала да га изазове док је добијао терапију“, рекла је медицинска сестра Деби Лојд.

Пред поротом се појавио и лични лекар познатог пара који је рекао да је једном приликом превио глумцу шаку са које је фалио део прста. Деп је тада рекао да се посекао ножем, али сада тврди да га је Хердова гађала флашама.

Деп и Хердова су се први пут срели на снимању филма Дневник рума 2009, а венчали су се 2015. године.

После проблематичних годину дана пар се развео августа 2016. уз саопштење: „Наша веза је била интензивно страствена и на тренутке бурна.“

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво