Читај ми!

Невероватно, али истинито – Мик Џегер успео да попије пиво у бару, а да га нико није препознао

У септембру, 78-годишњи фронтмен „Ролингстонса“ је објавио фотографију из једног бара у Шарлоту у Северној Каролини. Упркос свом неприкосновеном статусу славне личности, Мик Џегер је успео да остане непримећен, а у интервјуу за новогодишње издање Вашингтон поста, говорио је како му је то успело.

На фотографији коју је Мик Џегер објавио на друштвеним мрежама, види се како познати рокер са бејзбол капом на глави пијуцка пиво из флаше док стоји за шанком међу осталим гостима.

Обожаваоци су били запрепашћени чињеницом да је успео да остане потпуно непримећен, али је у интервјуу Вашингтон посту Џегер објаснио да то и није био тако велики подухват.

„Тамо једва да има икога. Прилично је мрачно. Нисам се појавио у огромној лимузини. Само сам прошетао низ улицу и отишао тамо“, испричао је Џегер.

Даље је објаснио да због ковид правила којих се придржавају током турнеје, није желео да улази у бар.

„Али могао бих да стојим у башти испред“, додао је.

И, наравно, могао је (и јесте) поделио доказ на Инстаграму.

Што се тиче осталих гостију у Шарлоту који нису приметили да таква звезда испија пиво заједно са њима у истом бару, нису једини. Џегер на америчкој турнеји често прави ову врсту експеримената и објављује на друштвеним мрежама неку врсту „дневника“ са путовања.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво