Читај ми!

Моника Белучи: Нисам опседнута изгледом, желим да старим на природан начин

Популарна италијанска глумица Моника Белучи,поред добре глуме симбол је и младалачког изгледа. У недавном интервјуу за Sunday Times Style Magazine, причала је о старењу као природном процесу живота, и истакла да се не плаши старења.

Глумица је позирала за насловну страну модног часописа, за који је говорила о годинама, старењу као неизбежном процесу, о начину живота .

„Постоји толико жена које се осећају слободним да старе на другачији начин", рекла је Моника Белучи.

Коментаришући свој изглед, открила је да избегава ригорозне тренинге и строге дијете, да воли вино и тестенине и да повремено одлази на пилатес. Истакла је да није опседнута изгледом и да је увек била жена са облинама.

„Када имате 50 или 60 година, немате исте потребе као када имате 20 година. Године нам дају другачију перспективу", објашњава глумица.

Причајући о свом искуству „Бонд девојке", италијанска глумица је напоменула да је њен кастинг означио „велику промену", додајући да „има толико жена које се осећају слободно да старе на другачији начин .

„Када смо млади имамо ђаволску лепоту, што је сасвим природно, али се морамо носити и са старошћу, јер живот иде даље", рекла је глумица.

Причала је и о ћеркама, односу са бившим супругом Венсаном Каселом, од кога се развела 2013. године, а од тада је бивши пар пронашао ритам заједничког родитељства.

"Раздвојени смо већ дуго времена, али у исто време када сте родитељ, ви сте родитељи за цео живот", рекла је Моника Белучи.

Истакла је да је захвална и срећна што није почела да се бави филмском индустријом као млада тинејџерка, али и да је то „питање среће".

Моника Белучи говори о покојној оперској певачици Марији Калас, из чијих дневника и писама ће читати одломке на сцени у Лондону, у априлу 2022. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво