Читај ми!

Кијану Ривс: Пред богом сам још увек венчан са Виноном Рајдер

Глумац Кијану Ривс је у интервјуу за „Есквајер“ открио да је од филма „Дракула“ из 1992. године, вероватно још увек у браку са колегиницом Виноном Рајдер.

Пре неколико година Кијану Ривса и све његове обожаваоце изненадила је изјава Виноне Рајдер да су се њих двоје можда случајно венчали у правом обреду 1992. године, на снимању филма Френсиса Форда Кополе Дракула.

„Извели смо цео обред венчања са правим свештеником. Винона каже да смо венчани. Френсис Форд Копола каже да јесмо. Дакле, претпостављам да смо венчани пред Богом“, рекао је Кијану Ривс у интервјуу за Есквајер.

Винона Рајдер је још 2018. године за Ентертејмент викли рекла да су њих двоје венчани.

„Стварно смо се венчали у Дракули. Кунем се Богом, мислим да смо венчани и у стварном животу. Ту сцену је Френсис урадио са правим румунским свештеником. Дакле, мислим да смо у браку“, рекла је Винона и почела Ривса да ословљава са „мужу“.

„Повремено добијем поруку: 'Здраво, мужу‘. Нисам јој баш веровао, али онда је Копола јавно рекао:'Да, то се стварно догодило, свештеник је спровео прави обред'. Тако да изгледа да смо се Винона и ја венчали“, објаснио је познати глумац.

Копола је у изјави за Гардијан још 2018. године рекао да су на неки начин, када су завршили снимање сцене схватили да су Кијану и Винона стварно венчани.

Ривс се осврнуо и на своју сарадњу са Сандром Булок с којом је био партнер у филмовима Брзина и Кућа на језеру.

„Она је тако дивна уметница и особа. Мислим да имамо одличну хемију и било би стварно узбудљиво и занимљиво поново имати прилику да глумимо заједно“, навео је Кијану.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво