Читај ми!

Болдвин: Немам речи, срце ми је сломљено

Холивудски глумац Алек Болдвин, у првој изјави након несреће на снимању у којој је усмртио колегиницу, каже да му је срце сломљено и додаје да сарађује са полицијом у истрази како би се утврдило како је дошло до инцидента.

„Нема речи којима бих могао да пренесем свој шок и тугу у вези са трагичном несрећом која је однела живот Халине Хачинс, супруге, мајке и наше колегинице којој се дубоко дивимо", написао је Алек Болдвин на Твитеру.

„У контакту сам са њеним мужем и нудим подршку њему и његовој породици. Срце ми је сломљено због њеног мужа, њиховог сина и свих који су познавали и волели Халину", наводи амерички уметник.

Глумац и продуцент Алек Болдвин (63) је, највероватније нехотице, погодио два члана екипе, редитеља Џоела Соузу (48) и директорку фотографије Халину Хачинс (42) када је опалио из пиштоља који је требало да буде реквизит на снимању филма Рђа (Rust).

Халина Хачинс је преминула на лицу места, док је Соуза одвезен у болницу.

Александар Реј Болдвин Трећи, или просто Алек Болдвин, рођен је 3. априла 1958. године у Њујорку, као друго од шесторо деце, и заједно са браћом Стивеном, Вилијамом и Данијелом, одлучио да се бави глумом.

Током вишедеценијске каријере Болдвин је био уплетен и у бројне скандале, од бурне везе и још бурнијег развода са Ким Бејсингер до трагичног инцидента на снимању филма Рђа.

Трагедија током снимања вестерна Рђа поново је покренула и дискусију о руковању оружјем током снимања филмова и како дође до ситуација у којима људи могу да буду озбиљно повређени, па чак и да погину. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво