Читај ми!

Борис Џонсон и његова супруга Кери очекују другу бебу

На свом профилу на Инстаграму супруга британског премијера Бориса Џонсона је објавила да очекују другу бебу, као и да је почетком године имала спонтани побачај, преносе британски медији.

У својој објави на Инстаграму Кери Џонсон је навела да овог Божића очекују принову, односно, „бебу дугу“, што је израз који се користи за дете које је рођено пошто је мајка имала побачај или беба била мртворођена.

Кери је открила и да је почетком године имала спонтани побачај који ју је, како наводи, потпуно „сломио“.

„Осећам се невероватно благословено што сам поново трудна, али била сам страшно напета и уплашена“.

Додала је: „Питање потомства може бити заиста тешко за многе људе, посебно када на друштвеним мрежама, попут Инстаграма, изгледа као да свима другима све иде добро".

„Било ми је право задовољство да чујем речи утехе од људи који су такође доживели губитак, па се надам да би ова моја објава макар мало могла да помогне и другима“, нагласила је Кери Симондс Џонсон.

Брачни пар Џонсон је крајем априла 2020. године добио сина, названог по лекарима који су премијеру спасли живот када је боловао од ковида 19.

Премијер је увек одбијао да каже колико укупно има деце. Осим најмлађег Вилфреда, верује се да је он отац најмање петоро деце из претходне две везе.

Из брака са Марином Вилер са којом се оженио 1993. године има четворо деце, а има и ћерку из везе са Хелен Мекинтајер.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво