Читај ми!

Обама припрема раскошну прославу 60. рођендана на свом имању на Мартас Винјарду

Како преносе амерички медији Барак Обама спрема раскошну рођенданску прославу на отвореном за свој 60. рођендан. За сада се зна да ће међу броjним угледним званицама бити Опра Винфри и Џорџ Клуни.

Барак Обама, 44. амерички председник, 4. августа пуни 60 година и, како медији преносе, планира да овог викенда позове бројне пријатеља да увеличају његову прославу на имању на Мартас Винјарду.

Иначе, Обама је са породицом купио кућу на том идиличном острву у савезној држави Масачусетс 2019. године. Према писању Vineyard Gazette Обама је имање које се простире на више од 12 хектара платио 11,75 милиона долара.

Познато је да Обама воли да прави рођенданске забаве којима присуствују славне личности из јавног живота. Пре пет година, када је прослављао 55. рођендан у Белој кући, забави су присуствовали Меџик Џонсон, Стиви Вондер, Елен Деџенерес и Пол Макартни.

Тим поводом Бела кућа је тада и званично објавила датум забаве, како преноси Њујорк тајмс, у којој је наглашено да ће председник угостити велики број чланова своје породице и пријатеља, али и да ће сам сносити трошкове.

За предстојећу прославу, како наводе извори, припрема се још већа и раскошнија рођенданска забава.

Последњих месеци Обама је био прилично ангажован у ширењу свог утицаја у свету забаве. Прошле недеље ја најавио да ће објавити књигу заједно са Брусом Спрингстином, засновану на подкасту који су радили са „Спотифајем“. Књига ће, као и подкаст, имати наслов Renegades: Born in the USA (Одметници: Рођен у САД).

Обама, заједно са супругом Мишел, води и продукцијску кућу која је у партнерству са „Нетфликсом“ припремила низ пројеката.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво