Читај ми!

Кање Вест живи и завршава нови албум на стадиону у Атланти

Стадион „Мерцедес-Бенц“ у Атланти постао је привремено боравиште и студио у коме познати репер Кање Вест завршава свој десети студијски албум који ће носити име његове покојне мајке – „Донда“.

Пре више од десетак дана Кање Вест је пред пуним стадионом „Мерцедес-Бенц“ у Атланти одржао концерт и отада се тамо и настанио.

Портпарол стадиона је у понедељак потврдио да је познати репер, продуцент и предузетник, поставио студио у згради од 185.000 квадратних метара која има више од 70.000 места.

Док посвећено ради на свом албуму Кање спава у соби без прозора у којој има мали телевизор, душек и јастук, док су му одећа и обућа разбацани по поду.

И док се обожаваоци по друштвеним мрежама шале на његов рачун, Кање чини све како би Донда био његов најбољи албум до сада.

Албум је назвао по својој мајци Донди Вест која је преминула 2007. године због компликација после пластичне операције. После овога донесен је „Дондин закон“, који од естетских хирурга захтева да пре операције ураде неопходне прегледе пацијента.

Током снимања албума Вест је сарађивао са звездама као што су Џеј-Зи, Тревис Скот и Паша Ти.

На албуму ће се наћи и песма Love Unconditionally, која говори о разводу од супруге Ким Кардашијан.

Мада је Ким предала папире за развод још у фебруару, ипак је присуствовала представљању албума свог, ускоро, бившег супруга.

„Ја ћу заувек бити Кањеов највећи фан, јер је он отац моје деце. Кање ће увек бити део породице“, истакла је Ким Кардашијан.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво