Читај ми!

Хари и Меган позвани да се одрекну својих титула

Званичници краљевске палате позвали су војводу и војвоткињу од Сасекса да одустану од својих титула, након последњих „срамотних“ изјава принца Харија о краљевској породици.

Чланови дворског особља посебно су љути због Харијеве „шокантне" критике на рачун родитељства принца Чарлса, али и покојног принца Филипа, па и саме краљице Елизабете. 

„Људи су запрепашћени како је то могао да учини, одмах након сахране принца Филипа. У питању је велико непоштовање. Војвода од Сасекса напада институцију за коју каже да му је нанела много бола. Ако је ситуација таква, следи закључак да вам нису потребне титуле које вам је та институција дала", наводи извор Дејли мејла.

Иако се подразумева да нису планирани формални потези којима ће се одузети титуле Меган и Харију, због последњих догађаја, осећа се одређени притисак на двору.

С тим у вези, очекује се да ће тензије у породици бити велике када Хари првог јула буде дошао у Британију на откривање статуе своје мајке, принцезе Дајане.

Хари је чланове дворског особља посебно погодио изјавама које је дао у интервјуу Дексу Шепарду, који је трајао 90 минута.

Конкретно, постоји љутња због тога што је говорио само месец дана после сахране свог деде.

Хари је саговорнику рекао да се одселио како би избегао циклус „генетског бола".

„Када је родитељство у питању, пошто сам искусио неку врсту бола или патње, коју су можда претрпели и моји родитељи, побринућу се да прекинем тај циклус и да га не преносим даље", рекао је Хари и додао да су васпитне методе које примењивао принц Чарлс, наслеђене од краљице и принца Филипа, те да то жели да промени када су у питању његови наследници

Живот у краљевској породици упоредио је са животом у зоо-врту и са човеком из Трумановог шоуа, који није свестан да је читав његов живот ТВ емисија.

Хари је такође искористио интервју са америчким водитељем у марту, да опише како се осећао „стварно изневереним" од свог оца који је, како је тврдио, одбио да му се јави након „Мегзита".

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво