Читај ми!

Због чега је Мелинда Гејтс желела да се разведе од Била још пре две године

Мелинда Гејтс је, наводно, почела да разматра развод од супруга Била пре готово две године, када је објављено да се Гејтс више пута састао са Џефријем Епштајном, америчким финансијером и регистрованим педофилом, који се убио у затвору 2019. године.

Оснивач „Мајкрософта“ Бил Гејтс и његова супруга, двоје најутицајних филантропа света, најавили су прошле недеље да се разводе. Међутим, разлог развода није познат, преноси Гардијан.

У недељу је Вол стрит џорнал цитирао особе које су упућене у развод и бившег запосленог у „Гејтс фондацији“ који су навели да су Гејтсови сусрети са Џефријем Епштајном били један од разлога који су забринули његову супругу Мелинду.

Њујорк тајмс је у октобру 2019. известио да је Епштајн био у контакту са богатим и моћним људима, међу којима је и бивши председник САД Бил Клинтон.

Убрзо је објављено да је међу њима и Бил Гејтс, који је ступио у контакт са Епштајном након што су га оптужили за сексуалне злочине.

Медији су прошле недеље пренили да је Мелинда Гејтс упозорила свог супруга због повезаности са Епштајном 2013. године, а извори Вол стрит џорнала навели су да је Бил Гејтс наставио контакт са Епштајном и након тога.

Вол стрит џорнал је пренео да је Мелинда Гејтс неколико пута разговарала са правним саветницима када је Њујорк тајмс 2019. године објавио да је њен супруг био у контакту са Епштајном.

Гејтсов портпарол је подсетио на изјаву коју је оснивач „Мајкрософта“ дао 2019. године.

„Упознао сам га. Нисам имао никакву пословну или пријатељску везу са њим“, навео је тада Гејтс.

Бил и Мелинда Гејтс су јавност обавестили о разводу прошле недеље, када су у јавности почела нагађања о начину поделе њихове имовине.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво