Читај ми!

Клунијеви "меркају" имање у Прованси

Награђивани глумац, редитељ, сценариста и запажени филантроп, Џорџ Клуни, попут осталих холивудских звезда, стално увећава своју имовину, куповином некретнина у различитим деловима света.

У априлу 2021. Џорџ и Амал Клуни нашли су се на насловним странама свих часописа, јер су показали интересовање за имање у руралној области Француске, познатом као "Domaine le Canadel". Имање је из 18. века, налази се у срцу Провансе, на око сат времена вожње од Сен Тропеа.

Вредност куће процењена је на 9,5 милиона америчких долара, садржи све што би пар желео, укључујући приватну шуму, маслињак и виноград.Ту су 72 метра дугачак отворени базен, тениски терен, викендица и башта лаванде.

На имању се налазе сеоска кућа из 18. века, рибњак, као и неколико хектара винове лозе, а цело имање има 170 хектара.

„Надам се да ћу упознати овај популарни пар", рекао је локални званичник градића Вар.

Ако пазаре имање у Прованси, Клунијевима ће прве комшије бити, амерички редитељ и продуцент Џорџ Лукас, који има дворац у коме планира да отвори хотел, као и бивши пар Анђелина Џоли и Бред Пит, који имају имање од 2008. године.

Поред некретнина y Њујорку, на Флориди, у Мексику, у Енглеској, на језеру Комо у Италији, на реду је ретро кућа у Прованси, у Француској. Кућа у Прованси, биће још једна од некретнина коју поседује атрактивни пар, адвокатица Амал Клуни и холивудски глумац Џорџ Клуни.

У својој импресивној 40-годишњој каријери, Клуни је зарадио пуно новца, који је уложио у некретнине. Глумац је први пут 2012. године, пружио прилику јавности да „завири", у његов приватни живот. Тада је причао о својој породици, каријери и интересовањима.

Клуни је купио кућу у Лос Анђелесу током својих првих глумачких година, а изабрао је дворац који је добро скривен од знатижељних погледа фотографа. Импресивно троспратно имање садржи отворени базен, кошаркашко игралиште, просторију за биоскоп и велику башту.

Његова вила у ЛА-у садржи пространу кухињу са острвским баром и баром за доручак у коме глумац воли да попије јутарњу кафу.

Магазин Пипл два пута је глумца проглашавао најсексепилнијим мушкарцем.

Није тајна да је глумац љубитељ италијанске културе, венчао се са супругом Амал Клуни у Венецији 2014. године.

На језеру Комо, Клуни је купио кућу за 13,5 милиона долара, а то је дом из 18. века. Луксузно имање са 25 соба има отворени базен, тениске терене, теретану и гаражу, где глумац чува своју богату колекцију старинских мотора.

Пооседује и кућу у Мексику, плаћену 100 милиона долара.Тако је проводио слободне дане током зимског периода.

Кућу је дизајнирао познати архитекта Ричард Логорето, централно двориште има спољни камин са базеном који гледа на океан.

Пар је 2014. године купио кућу у Енглеској, где је и започео свој заједнички живот.

Најновија инвестиција Џорџа и Амал Клуни је луксузни њујоршки стан у новоизграђеној 53. улици у стакленом небодеру, који је завршен 2018. године.

Луксузна стамбена зграда налази се поред седишта Уједињених нација, што је чини идеалном локацијом за међународног адвоката за људска права Амал, која предаје на Правном факултету у Колумбији.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво