Читај ми!

Први пут у јавности - никада пре виђене слике принца Филипа

Краљевска породица објавила је породичне фотографије које до сада јавност није имала прилике да види. На њима су принц Филип и краљица Елизабета окружени са седморо њихових праунука

Нове фотографије војводе од Единбурга, објављене су после његове смрти. Једну од фотографија  направила је војвоткиња од Кембриџа у замку Балморал 2018. године.

Фотографија која се нашла први пут у јавности приказује принца Луја у загрљају краљице, ретку слику монарха који држи једног од својих 10 праунука. Остала деца војводе и војвоткиње од Кембриџа, принц Џорџ и принцеза Шарлот, налазе се са обе стране монарха.

Ћерке Питера Филипса, Саванах и Ишла, блиске су свом прадеди, а на другом крају софе су деца Заре и Мајкла Тиндала, Лена - коју држи њена рођака Ишла - и Миа.

На другој слици су принц Филип и краљица заједно са принцом Вилијамом и његовом супругом Кејт Мидлтон, са двоје деце принцом Џорџом и принцезом Шарлот.

Принцеза Евгенија, млађа ћерка принца Андреја и унука принца Филипа, истакла је: "Свима нам недостајеш. Били смо тако дирнути свим почастима које су се догодиле протеклих дана".

"Памтићу вас по вашој деци, вашим унуцима и праунуцима. Хвала вам на вашој посвећености и љубави према свима нама, а посебно према баки, о којој ћемо се бринути", истакла је принцеза Евгенија.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво