Џенифер Анистон открила да ће постати мајка

Филмска звезда Џенифер Анистон открила је током дуго очекиваног окупљања поставе „Пријатеља“ да ће коначно у 53. години постати мајка, преноси британски лист Мирор.

Први пут од финала серије Пријатељи 2004. године, Мет Лебланк, Дејвид Швимер, Метју Пери, Лиса Кудроу, Џенифер Анистон и Кортни Кокс окупили су заједно у истом студију где су више од десет година снимали хит серију.

Очигледно емотивно окупљање натерало је Анистонову, која је за серију рекла да је „то било десет најбољих година њеног живота“, да открије својим колегама и пријатељима радосну вест.

Глумица ће наводно усвојити девојчицу из мексичког сиротишта, које већ дуго година финансијски помаже, а читав процес би требало да буде завршен до јуна.

Још није познато када ће двосатни специјал бити емитован, али се зна да ће бити приказан на ХБО макс.

Осим што су се од краја снимања серије једном окупили на вечери, ово је био први пут да су свих шесторо глумаца били у истој просторији у последњих дванаест година.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво