Златан Ибрахимовић ће бити Антивирус

Фудбалски клуб „Милано“ и шведски нападач Златан Ибрахимовић требало би да дебитују на великом екрану у следећем филму о Астериксу и Обеликсу.

Спортиста познат у овим крајевима као велики љубитељ хита Наде Топчагић Јутро је, објавио је на Инстаграму реч Антивирус користећи фонт и боје који асоцирају на јунаке познатог стрипа о Астериксу и Обеликсу.

Златан Ибрахимовић, који је недавно позван у шведску репрезентацију и који ће вероватно наступити на првенству Европе 2020. одложеном за ову годину, играће Римљанина Гаја Антивируса у остварењу Asterix and Obelix: the Middle Empire, петом делу филмског серијала.

Филм ће режирати Гијом Кане, који глуми Астерикса, а у глумачкој екипи су и оскаровка Марион Котијар као Клеопатра и Жил Лелуш као Обеликс.

Снимање филма било је планирано за прошлу годину, али је одложено због пандемије.

Са буџетом који премашује 60 милиона евра, филм већ припрема за листу највећих француских продукција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво