Читај ми!

Кира Најтли неће више снимати сцене секса које режирају мушкараци

Британска глумачка звезда Кира Најтли најавила је да неће учествовати у сценама секса у филмовима које режирају мушкарци.

Јунакиња остварења Пирати са Кариба и Гордост и предрасуде одиграла је неколико ликова који су на великом платну имали сексуалан однос или сцене у којима је приказано наго тело. 

То се више неће десити уколико у редитељској столици буде седео мушкарац, преноси Индипендент.

„То је делом таштина, а има и нечега у мушком погледу на све. Ако будем снимала причу о мајчинству или телу, прихватању тела, то ће, жао ми је, морати да буде са редитељком“, објаснила је Кира Најтли гостујући у серијалу подкаста Chanel Connects.

Последњих година, након скандала са Харвијем Вајнстином и јачањем покрета #MeToo, Холивуд је почео да мења поглед на секс на биоскопском платну и екрану.

Координатори задужени за питање интимности незаобилазан су део филмских и ТВ снимања. Њихов посао је да обезбеде услове у којима глумци неће бити под притиском нити осећати било какву непријатност. 

Кира је истакла да се осећа врло нелагодно када покушава да дочара ситуацију из мушког угла: „Јасно видим када се сцена секса заиста добро уклапа у филм, а када вам је потребно само да неко изгледа привлачно“.  

„Не желим да се нађем у једној од оних ужасних сцена секса у којој су сви науљени потпуно и сви грокћу. Не интересује ме таква улога“, закључила је цењена глумица.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво