Читај ми!

Иванка Трамп и њен супруг нису дозвољавали обезбеђењу да користи тоалет у њиховој кући

У јавност су доспела искуства припадника тајне службе који су били задужени за безбедност Иванке Трамп и њеног супруга и саветника Џерада Кушнера, како су били присиљени да користе ноше или да користе тоалет у суседним кућама, све док им влада није изнајмила стан за те потребе.

Крај мандата администрације Доналда Трампа оптерећен је бројним скандалима, а сада је Вашингтон пост додао још један: забрана употребе тоалета у кући Иванке Трамп за припаднике обезбеђења, преноси Гардијан.

Према објављеном чланку, припадници тајне службе који су били чланови обезбеђења Иванке Трамп и Џерада Кушнера, имали су силне муке како да обаве своје основне физиолошке потребе, јер им председникова ћерка и њен супруг, саветник у Белој кући, нису дозвољавали да користе тоалет у њиховој пространој вили у Вашингтону.

„Пошто је припадницима обезбеђења брачни пар забранио да користе било који од укупно шест тоалета у кући председникове ћерке и зета, месецима су били принуђени да се сналазе како су знали и умели“, објавио је Вашингон пост позивајући се на изјаве комшија и неких од припадника службе за обезбеђење.

Цитирали су и једног званичника полиције који је детаље сазнао од свог колеге из тајне службе, како су често били принуђени да се послуже ношом или да отрче до куће Барака Обаме или потпредседника Мајка Пенса.

На крају је проблем решен тако што је савезна влада од септембра 2017. године изнајмила један стан у подруму са купатилом како би агенти имали где да се олакшају. Ово је пореске обвезнике коштало око 3.000 долара месечно.

Ова прича ће сигурно додатно окрњити већ начету репутацију Иванке Трамп и њеног супруга који после четири године на високим положајима у администрацији Доналда Трампа напуштају Вашингтон. Познато је да су друштвени кругови у Њујорку и Вашингтону већ дуже време бојкотовали брачни пар, али то их вероватно неће претерано погодити с обзиром на то да су недавно купили имање вредно 30 милиона долара на једном острву на Флориди, познатом као „Бункер милијардера“.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво