Читај ми!

Трампу суспендован налог и на Јутјубу

После „Твитера“ и „Фејсбука“ – „Јутјуб“ је постао последња у низу друштвених мрежа која је суспендовала налог Доналду Трампу.

Најпопуларнији сервис за дељење видео-материјала на свету забранио је америчком председнику да на свом Јутјуб каналу поставља и стримује најмање седам дана, а казна би могла да буде продужена.

Трамп је поставио неколико снимака јуче, а „Гугл“ није објавио детаље о томе шта је Трамп тачно рекао у снимку који је забрањен.

Потез Јутјуба дошао је након претњи многих група да ће организовати бојкот реклама против те мреже.

„Гугл“, у чијем власништву се налази Јутјуб, саопштио је да Трампу и даље прети затварање налога уколико настави да крши правила.

„Након анализе и због забринутости око подстицања насиља, одстранили смо садржај који је постављен на канал Доналда Трампа због кршења наших правила“, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво