Читај ми!

„Барем ћу ићи у рај“ – папа „лајковао“ фотографију оскудно одевене манекенке

Ватикан ће ускоро морати да уведе менаџера друштвених мрежа пошто се званични налог на Инстаграму папе Фрање нашао међу онима који су „лајковали“ фотографију бразилске манекенке оскудно одевене у школску униформу.

Према разним сведочењима и наводним снимцима екрана којима се доказује овај необичан догађај, испада да је нико други до папа Фрања дао „благослов“ испод објаве на Инстаграму двадесетседмогодишње бразилске манекенке Наталије Гарбито.

Уживајући у овој изненадној планетарној популарности, Гарбито се одмах огласила на друштвеним мрежама, духовитом примедбом: „Барем ћу ићи у рај“.

Званични налог на Инстаграму папе Фрање има 7,2 милиона пратилаца, па је готово било немогуће да нико од верника не приметити званично име папиног профила на Инстаграму међу онима којима су се фотографије бразилске манекенке допале.

Више није могуће наћи доказе да се испеод поменуте фотографије налази папски „благослов“, али друштвене мреже никад не заборављају. Реакције на овај испад преплавиле су током викенда све друштвене мреже, а неки тврде да је и сам папа упао у „замку греха“.

Побожнији пратиоци на Твитеру понудили су дигиталне „мисли и молитве“ понтифексу, који је изгледа запао у тешко искушење. Неки су пак, позивали на смиреност, инсистирајући на томе да папа Фрања сигурно сам не управља својим налозима на друштвеним мрежама.

Иначе, Папа је почетком године изјавио како је сексуално задовољство божји дар. „Ужитак у храни постоји да би сте остали здрави и живи, баш као што сексуални ужитак постоји да учини љубав лепшом и обезбеди одржање врсте“, навео је папа Фрања.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво