Читај ми!

Трамп брани Ђулијанија: Саша Барон Коен је одвратни лажњак

Амерички председник Доналд Трамп је назвао Сашу Барона Коена лажњаком и одвратним човеком након што се у наставку његовог хита Борат појављује Трампов адвокат Руди Ђулијани.

Када су новинари питали Трампа шта мисли о инциденту о појављивању свог адвоката у новом Борату, у којем је Ђулијани снимљен у компромитујућој пози на кревету са руком у панталонама, амерички председник рекао је да не зна ништа о томе.

То, међутим, није спречило првог човека Беле куће да изнесе своје мишљење о аутору Бората Саши Барону Коену.

„Знате, пре много година, покушао је да ме превари. И ја сам био једини који је рекао: Нема шансе. Овај тип је лажњак. Уопште ми није забаван. За мене је он одвратан“, рекао је Трамп новинарима на председничком авиону „Ер форс 1“.

Барон Коен је покушао да интервјуише Трампа на Али Џи шоуу 2003. године, али је милијардер напустио разговор после једног минута.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво