Читај ми!

Звезда новог Бората – Ђулијани на кревету са руком у панталонама

Тешко је у стварном животу доћи у ситуацију која би могла да се нађе у филму попут „Бората“ Саше Барона Коена. Тешко, али не и немогуће. Посебно када сте Руди Ђулијани и сами сте у хотелској соби са лепом младом новинарком која је дошла да вас интервјуише.

Репутација Рудија Ђулијанија, адвоката америчког председника Доналда Трампа и бившег градоначелника Њујорка, није баш на високим гранама, али је сада пала још више након појављивања у наставку Бората Саше Барона Коена.

Како је Гардијан први пренео, Ђулијанија у филму, који ће изаћи на Амазон прајму у петак, интервјуише Боратова „ћерка“ Тутар, која се представља као репортерка конзервативног медија и која га после кратког разговора одводи у своју хотелску собу, у којој су постављене камере.

Након што му скине микрофон, Ђулијани се може видети како леже на кревет и ставља руку у панталоне, а убрзо их прекида Коен, као Борат, који улази у собу.

„Има 15 година. Престара је за тебе“, виче Коен терајући Ђулијана са своје „ћерке“, коју игра Марија Бакалова.

Иако Ђулијанијеви представници нису хтели Гардијану да дају више информација, Ђулијани је за радио WABC објаснио да је гурао кошуљу у панталоне.

„Легао сам да се упашем и гурнем кошуљу у панталоне и у том тренутку су направили ове фотографије. Уверавам вас да сам само намештао кошуљу“, рекао је Ђулијани, а касније је то поновио и на Твитеру.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво