Вођа партије „Форца Италија“ слави 84. рођендан

Силвио Берлускони пре две недеље је пуштен из болнице „Сан Рафаел“ у Милану, где је био на лечењу због упале плућа проузроковане коронавирусом.

Берлускони чека резултате бриса који му је урађен јуче, а ако буде негативан (сви претходни су били позитивни), наредних дана ће урадити још један који би му потврдио да је излечен.

Председник, како га и данас зову у Италији, данашњи рођендан проводи у својој вили у Аркору, у изолацији са својом партнерком Мартом Фашином, педесет година млађом од њега, која је такође била заражена.

С обзиром на ситуацију, није предвиђена прослава са породицом и пријатељима, који ће му рођендан честитати преко видео-позива.

Фудбалски клуб Милан је на својим друштвеним мрежама објавио рођенданску честитку бившем председнику клуба, којој су се придружиле и честитке навијача.

Берлускони је водио клуб од 1986. до 2017. године освојивши 29 трофеја, што га чини
председником који је освојио највише титула с једним фудбалским клубом.

И поред многих скандала, од којих је најпознатији „Рубигејт“, о оргијама у базенима са изузетно младим девојкама, често странкињама, као што је управо и случај са Каримом ел Махруг, познатом као "Руби која слама срца", те познатим под називом „Бунга-Бунга“, Берлускони је и данас веома утицајан у Италији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво