Ужасно је то што сам урадио Ленону, заслужујем смртну казну

Убица Џона Ленона извинио се удовици Јоко Оно, рекавши да је оно што је урадио „одвратно“ и заслужује смртну или казну доживотног затвора.

Марку Дејвиду Чепману (65) одбијен је условни отпуст на саслушању у Њујорку. Према транскрипту, званичници су одбили захтев за пуштање јер би то било „неспојиво са добробити друштва“.

Чепман је у децембру 1980. када је имао 25 година на Менхетну пуцао четири пута у певача и фронтмена Битлса, поред којег је била Јоко Оно.

Према транскрипту Чепман верује да је требало да добије смртну казну за свој злочин.

„Желим да поновим да ми је жао због тога што сам урадио. Не постоји оправдање. Урадио сам то због славе. Сматрам да је то најгори злочин који може да се уради некоме ко је потпуно невин“, рекао је Чепман. 

„Хоћу да нагласим да је то био веома себичан чин. Био је изузетно познат и једини разлог за то што сам урадио јесте зато што сам желео славу за себе. Жао ми је због бола који сам узроковао њој (Оно). Размишљам о томе стално“, истакао је Чепман.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво