Водитељки чувеног кулинарског шоу програма изгорела кућа

Позната водитељка кулинарског шоу програма, Рејчел Реј, успела је неповређена да се спасе из пожара који је у недељу увече избио у њеној кући у Њујорку.

Рејчел Реј, позната телевизијска и куварица славних, чију емисију су имали прилике да прате и гледаоци у Србији, њен супруг Џон Кузимано и њихов пас били су у кући у Лејк Лузерну у тренутку избијања пожара.

„Није било повређених, што је добро“, саопштио је представник за медије надлежне хитне службе. „У току је поступак утврђивања узрока пожара. Није ништа сумњиво, али желимо да утврдимо шта је узрок“, додао је.

Пожар је већим делом оштетио главну кућу на имању.

Предаставник Рејеве је такође дао изјаву за Си-Ен-Ен и нагласио да су сви на сигурном.

Рејчел Реј је иначе од почетка пандемије свој шоу снимала и преносила из своје кухиње коју је лично дизајнирала како је још у априлу објавила у видео-снимку на Јутјубу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво