Венчање у премијерској резиденцији – премијерка Финске рекла судбоносно да

Финска премијерка Сана Марин удала за свог дугогодишњег партнера, осам месеци након што је постала шеф владе.

Маринова је на Инстаграму написала да се у суботу удала за Маркуса Раиконена и објавила слику са супругом, на којој је обучена у венчаницу и држи букет белог цвећа.

Финска влада навела је на својој веб-страници да је венчање одржано у Кесаранти, званичној резиденцији премијера.

Наводи се да су свадбеном слављу 34-годишње премијерке присуствовали породица пара и најближи пријатељи. Сана Марин и Раиконен заједно су 16 година и имају двогодишњу ћерку, саопштила је влада, преноси АП.

Марин, социјалдемократа, која је била вишегодишњи корисник друштвених медија и ватрени заговорник заштите животне средине, постала је премијерка Финске у децембру.

У то време, она је била најмлађа шефица владе на свету – одликовање коју је изгубила неколико недеља касније повратком на власт аустријског канцелара Себастиана Курца, који овог месеца пуни 34 године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво