Андреа Бочели прележао ковид 19 и донирао крвну плазму

Италијански оперски певач Андреа Бочели потврдио је да је у марту био болестан од ковида 19, али да се веома брзо и потпуно опоравио пре маестралног наступа за Ускрс у Милану.

Бочели је у објави на Фејсбуку у уторак објаснијо да није хтео раније да открије своју болест јер је желео да заштити приватност своје породице и да није желео непотребно да узнемирава своје обожаваоце.

Познати оперски певач је такође објавио и да је донирао крвну плазму како би дао допринос у проналажењу лека за коронавирус.

„Пандемија која је тако снажно уздрмала цео свет утицала је, мада благо, на мене и неке чланове моје породице“, наводи Бочели.

Познати тенор је први пут открио да су чланови његове породице били заражени коронавирусом у прошлонедељном интервјуу који је дао за Wall Street Journal.

Објаснио је да је за обољење сазнао 10. марта и да се осећао сасвим добро. Истакао је да није имао већих здравствених компликација, а од свих могућих симптома имао је само благо повишену температуру.

„Имао сам среће и брзо се опоравио тако да је цела прича била готова до краја марта. Чим су ме питали да донирам крв за потребе истраживања, одмах сам пристао. То је веома скроман, али важан допринос који могу да дам“, наглашава Бочели на крају своје објаве на Фејсбуку.

Познати тенор који је слеп од 12. године готово је оборио страницу Јутјуба на којој је преношен његов наступ у Миланској катедрали за Ускрс. Концерт „Музика за наду“ у прва 24 сата је погледало више од 28 милиона људи широм света, а до данас је снимак имао више од 40 милиона прегледа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво