Глумац Хаген Милс преминуо након пуцњаве у кући

Амерички глумац Хаген Милс, познат по улози у серији "Baskets", пронађен је мртав, а сумња се да је извршио самоубиство након што је пуцао у мајку свог детета, Ерику Прајс.

Трагедија у кући глумца Хагена Милса десила се око 18 часова.

У дому породице Милс, у Мејфилду у савезној америчкој држави Кентаки, након што је ћерку и партнеркину мајку држао као таоце, Хаген је пуцао у партнерку која је тада стигла у кућу, пише Ен-Би-Си њуз.

Полиција је, приликом доласка на лице места, затекла 34-годишњу Ерику Прајс, која је задобила прострелне ране на руци и грудима.

Прајсова је полицији рекла да је 29-годишњи партнер пуцао у њу, а  потом у себе. Полиција је на Фејсбуку саопштила да је глумац пронађен мртав у кући.

Ерика је пребачена у болницу и њено стање је стабилно. Њене мајка и кћерка нису повређене.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво