Подкаст Џоа Рогана прелази на „Спотифај“, уговор 100 милиона долара

Џо Роган, један од најпопуларнијих подкастера на планети, потписао је уговор са стриминг џином „Спотифај“, чиме ће његов подкаст моћи ексклузивно да се слуша само на тој платформи.

Процењена вредност вишегодишњег уговора је 100 милиона долара, наводи Волстрит џорнал. Подкаст Џо Роган експиријенс, који је један од најпопуларнијих на планети, дебитоваће на Спотифају 1. септембра, када ће бити и одстрањен са свих осталих платформи.

„Остаће бесплатан и биће исти. Ово је само уговор за лиценцу, тако да Спотифај неће имати креативну контролу над емисијом. Желе да наставим да радим на начин на који радим сада“, навео је Роган.

Популарни комичар и коментатор борилачких окршаја каже да је узбуђен што има подршку највеће аудио-платформе на свету и нада се да ће га обожаваоци пратити када пређе на њу.

Роган је започео подкаст 2009. године када је тај формат емисија био тек у повоју, али је током година стекао огроман број пратилаца.

Само прошле године његов подкаст је даунлоудован 190 милиона пута, док на Јутјубу има милијарде прегледа годишња.

У емисију доводи људе из свих бранши, од глумаца и музичара до политичара и теоретичара завера. Од левичара до десничара.

Обожаваоци пре свега истичу да им се допада Роганов опуштен приступ и формат који омогућава да се дају опширни одговори. Онлајн заједница хвали Рогана и због избора гостију, са којима се можда не слажу, али их ипак саслушају када дођу код њега у емисију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво