Аница Добра: Дистанца је нова блискост

Гледаоци Београдске хронике били су у прилици да чују како наша позната глумица, Аница Добра, проводи ове дане у изолацији у свом стану у Београду.

У телефонском разговору, Аница Добра, у веома добром расположењу каже да и када је неко са њом, лако му је, као и њој када је сама са собом.

„Путујем у мислима, маштам. Имам своју луду главу да ме брани у оваквим данима. И могу да кажем да се припремам за неко ново време, али гледам оптимистички на целу ствар и надам се да ћемо ускоро моћи да погледамо уназад. То ускоро може да буде и за годину дана, али бићемо захвални што нисмо одустаи од себе“, наглашава Добра.

Посебно наглашава да имамо у виду да је дистанца нова блискост. Морамо остати код куће и да то више ни не морамо да напомињемо, већ да је време да кажемо „уживај код куће“.

„Јер сада треба наћи начина да отпутујемо у мислима и да нам и у овој ситуацији буде добро, јер тако некако дижемо и свој дух и постајемо ближи, бољи једни према другима“, каже наша позната глумица. 

Оптимизам и ведар дух каже да одржава тако што верује себи, верује другима и верује да није случајно што се у овом тренутку налази баш овде. да све то има некакав свој разлог. Око себе има људе који хране њену вердрину, који јој уливају оптимизам и због којих има снаге да буде оваква.

За крај разговора, Аница Добра је желела да са гледаоцима подели једну мисао Душка Радовића која јој у овим тренуцима много значи.

„Суморни неки дани. Сада је добро имати пријатеља једноставног, ведрог, веселог, лековитог, да нас научи шта је важно, а шта неважно у животу. Да нас лупи шаком по рамену и да од тог ударца оздравимо.“

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво