Мел Си сања о турнеји „Спајсица“ после завршетка пандемије коронавируса

Као и многи људи широм света, и певачица Мел Си тренутно борави у свом дому због мера у обуздавању коронавируса.

Мелани је на друштвеним мрежама открила колико јој је тешко да се бори са својим емоцијама док је социјално дистанцирана.

„Постоји део мене који каже како је ово је ово одлична пауза. Седим код куће, одмарам и дружим се са децом. Други део мене ипак се понекад љути јер - желим да изађем, жалим да изађем!“, написала је Мелани али додала да, упркос свему, „морамо пронаћи позитивне ствари у целој ситуацији".

Певачица је навела и да јој је школовање деце код куће „занимљив" изазов.

„Деца помало нерадо седе код куће и некада се тешко усредсређују, али схватам. То је тешко“, рекла је.

Нешто, чему се радује, је идеја о томе да се, када се пандемија заврши, она и остале чланице групе "Spice Girls" поново саставе и крену са турнејама.

Четири од пет чланица састава (Викторија Бекам је одбила да учествује) прошле године су имале 13 наступа широм Велике Британије, зарадивши више од 78 милиона долара.

Упитана да ли постоје планови да се девојке упуте у САД, Мелани Си је одговорила да се томе искрено нада.

„Имали смо врло добар период прошле године. Наступи су били невероватни. Публика је била луда, људи су долазили из САД, широм света. Сваке ноћи било је толико различитих застава“, изјавила је Мелани а преноси buzzfeednews.com.

„Ми девојке смо још увек у контакту. Имамо бројеве телефона, чујемо се и разговарамо о могућностима сарадње. Ово јесу шкакљива, времена, али желим да мислим да ће у будућности сигурно бити још Спајс наступа“, искрена је певачица.

У међувремену, њени обожаватељи могу да уживају у њеном новом синглу под називом Ко сам ја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво