Хајди Клум: Пољубац кроз стакло

Пошто је своје пратиоце путем „Инстаграма“ обавестила да сумња да има коронавирус, Хајди Клум се поново огласила на друштвеним мрежама. Овога пута са необичним видеом у коме љуби свог супруга Тома Каулица кроз стакло.

„Као многи од вас, болесна сам већ седам дана. Нажалост, ни мој супруг се после повратка с турнеје не осећа добро. Да бисмо били сигурни, одвојени смо, док не добијемо резултате тестирања на коронавирус. Не желимо да ширимо вирус и да рескирамо да се још неко зарази“, написала је Клум.

Такође је додала да колико год жели да загрли и пољуби свог супруга, много је важније поступити исправно у складу са мерама заштите од коронавируса.

„Ово је неко чудно време, али сада схватамо шта је заиста важно. Због људи које волимо и чињеница да их морамо чувати и трудити се да буду на сигурном, нагласила је Клум.

Својим пратиоцима је саветовала да избегавају физички контакт, поготово уколико се не осећају добро.

„Видим све оно што људи раде једни за друге широм света и то ми враћа наду. Шаљем вам љубав, позитивност и жеље за оздрављење“, поручила је Хајди Клум.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво