Преминула Шели Морисон, Росарио из серије „Вил и Грејс“

Америчка глумица Шели Морисон, најпознатија по улози служавке Росарио Салазар у серији „Вил и Грејс“, преминула је након краће болести у 84. години.

Вест о смрти Шели Морисон потврдила је глумичина публицисткиња Лори Девал.

Ерик Мекормак и Дебра Месинг, звезде серије Вил и Грејс, опростили су се од драге колегинице на друштвеним мрежама.

„Шели је била дивна душа и одлична глумица. Њен рад на лику Росарио, из сезоне у сезону, колико је био препун нијанси и реалан, толико је био и смешан. Свима ће недостајати“, поручио је Мекормак на Твитеру.

Његову колегиницу, Дебру Месинг такође је погодила вест. „Шели... какав губитак. Наша драга Росарио је отишла. Шели је имала каријеру која је трајала деценијама, али заувек ће бити наша Рози“, написала је Месингова на Инстаграму.

Шели Морисон је првобитно требало да учествује само у једној епизоди серије Вил и Грејс. Будући да се служавка Росарио Салазар изузетно допала публици, у серији је остала од 1999. до 2006. године.

Њен лик Росарио биће упамћен по духовитим дијалозима с размаженом газдарицом Карен Вокер.
Према речима аутора серије, у наставку популарне серије из 2017. године Морисонова би играла Росарио, али је она то одбила уз образложење да се пензионисала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво