Џони Деп од бивше супруге тражи 50 милиона долара одштете

Амерички глумац Џони Деп тужио је своју бившу супругу, глумицу Амбер Херд, и од ње тражи одштету 50 милиона долара због клевете, због чланка који је она написала за „Вашингтон пост“ о наводном злостављању у породици.

Тужба је поднета у петак Окружном суду у Ферфаксу, у држави Вирџинија, и наводи се да, иако Деп није именован у чланку, јасно је да је Херд мислила на њега, преноси АП.

У тужби се њени наводи о злостављању у породици означавају као „категоричне и доказиве измишљотине“.

„Клевете су биле део разрађене преваре која је изазвала позитиван публицитет за госпођу Херд и унапредили јој каријеру“, наводи се у тужби и додаје да је Деп претрпео финансијске губитке због оптужби, укључујући и избацивање из наставка филма Пирати са Кариба.

У чланку, објављеном у децембру прошле године, Амбер Херд је навела да је остала без главне улоге у једном филму и уговора с познатим модним брендом јер је изашла у јавност са оптужбама о злостављању.

Њен адвокат Ерик М. Џорџ рекао је за магазин Пипл да је тужба неозбиљна и назвао ју је „последњим покушајем Џонија Депа да ућутка Амбер Херд“.

Депов адвокат изјавио је за исти магазин да се он и његов клијент радују представљању видео-снимака, фотографија и сведочења људи који ће „очистити Депово име“.

Амбер Херд је у мају 2016. године оптужила Депа за насиље, а након што је судији показала своју фотографију с модрицама на лицу, познатом глумцу је забрањено да јој прилази.

Пар се упознао 2011. године, венчао 2015. године, а 2017. године и званично су разведени.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво