Џастин Тридо, канадско тајно оружје коме нико не може да одоли

Откад се појавио на светској политичкој сцени, канадски премијер Џастин Тридо важи за једног од најпривлачнијих званичника, који своје саговорнике разоружава шармом и лепим осмехом.

Последња и низу Тридоових „жртава“ била је Иванка Трамп, која је на фотографијама ухваћена како чежњивим погледом посматра канадског премијера.

То је било довољно да се интернетом прошири шала како су сви заљубљени у Тридоа.

Упркос томе што је све почело како шала, не може се порећи да се на многим фотографијама саговорници заиста на посебан начин односе са њим.

Својевремено, приликом посете британског принчевског пара, многи су на фотографијама приметили да Кејт Мидлтон није одолела шарму Тридоа.

Чак је краљица Елизабета била видно одушевљена првим човеком канадске владе.

Иако је навикла да се сусреће са многим лепотанима из света филма, Ема Вотсон је такође била очарана Тридоом.

Чини се да ни озбиљни састанци ни копредседавање у институцији попут Уједињених нација не могу да умање утисак који Тридо оставља на саговорнике.

Тако је јорданска краљица Ранија ел Абдула, која важи за једну од најлепших жена у политици, била веома предусретљива и отворена за причу са канадским премијером.

Интернетом се проширио и надимак – „Господин украшћу ти девојку“.

Међутим, многи тврде да ни мушкарци нису имуни на његов шарм, а као доказе наводе фотографије америчких председника, Барака Обаме и Доналда Тримпа, који са неуобичајеним осмехом гледају у Тридоа.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво