Кејт Винслет наратор у филму о аутизму

Наратор филма "Сунчани дечак" исландског режисера Фридриха Тора Фридриксона, за енглеско говорно подручје, биће оскаровка Кејт Винслет.

Добитница Оскара Кејт Винслет биће наратор у енглеској верзији филма "Сунчани дечак" ("Тhe Sunshine Boy"), документарца који се бави темом аутизма.

Филм је режирао исландски редитељ Фридрих Тор Фридриксон, а говори о филмском продуценту Маргарет Дагмар Ериксдотир, која покушава да схвати свог аутистичног сина Келија.

У потрази за одговорима, њу ће пут одвести до Остина у Тексасу, где живи и ради познати стручњак за аутизам Сома Мукофадиај.

"Сунчани дечак" ("The Sunshine Boy"), који је на Исланду први пут приказан у јануару, имаће интернационалну премијеру у септембру на Међународном филмском фестивалу у Торонту.

Фридриксонов филм из 1991. године "Деца природе", који говори о проблемима старијих људи, био је у ужој конкуренцији за награду Оскар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво