Како се опростити од Харија Потера?

Млади британски глумац Руперт Гринт, који у филмовима о Харију Потеру тумачи лик Рона Визлија, каже да ће бити тужан када се снимање серијала заврши, али је „спреман да настави даље".

Један од јунака филмова о Харију Потеру, Руперт Гринт изјавио је да ће бити тужан када се доврши снимање популарног филмског серијала.

Тренутно је у току снимање последња два филма из серијала заснованог на романима Џоане Роулинг.

"Покушавам да уживам што више, пошто ће ускоро крај. И мислим да ће бити тужно, али сам и спреман да наставим даље", рекао је Гринт, објављује Би-Би-Си њуз.

"Тренутно имамо много посла. Пошто је реч о два филма, снимање ће трајати годину дана", објаснио је млади глумац, који у серијалу тумачи лик Рона Визлија.

Од последњег снимљеног филма, "Хари Потер и Полукрвни принц", у причи су присутнији романтични елементи, а Гринт је недавно снимио сцену пољупца са Емом Вотсон.

Британски глумац је признао да је љубљење колегинице, која у серијалу игра Хермиону Грејнџер, за њега било необично искуство.

"Одрасли смо заједно и деловало је погрешно. Добро је прошло. Заиста смо веровали да смо Рон и Хермиона, а не Руперт и Ема и било је добро.

Сцена је снимана само неколико пута, па није дуго трајало", испричао је Гринт.

Већина глумаца из првог филма о Потеру из 2001. и данас игра у филмском серијалу и планирају да остану у контакту, пошто се дуго друже.

"Одлично се слажемо. Прошло је много година и на неки начин смо одрасли заједно и прошли кроз много тога. Блиски смо. То је добро", објаснио је Гринт.

"Ема ће кренути на студије и биће заузета, али се надам да ћемо сви остати у контакту. Сви ћемо наставити даље", закључио је млади глумац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво