Читај ми!

Шарлен од Монака са ћерком - две гламурозне принцезе

Две принцезе од Монака, Шарлен и њена ћерка Габријела, појавиле су се на Недељи моде у Монаку и својим изгледом засениле све, носећи гламурозне хаљине јужноафричког креатора.

Откако се вратила у Монако, супруга владара мале кнежевине ретко се појављује у јавности, али када се појави – сви остали могу да оду кући! Својом атлетском фигуром, високим стасом, дугим вратом и дечачки кратком плавом косом, укомбинованим са беспрекорним елегантним стајлингом, Шарлен засењује готово све остале.

Да ли да одагна сумње јавности да у њеном браку не цветају руже и још једном демантује недавно писање француске штампе да за повратак краљевским дужностима и останак уз супруга Алберта, од њега добија 12 милиона евра годишње (што су њени представници за штампу категорично порекли), Шарлен се појавила на једном атрактивном медијском догађају, блистајући као никада до сада.

На Monaco fashion week, традиционалну недељу моде, чији је покровитељ, Шарлен је дошла у друштву седмогодишње ћеркице Габријеле. И мала и велика принцеза носиле су маестралне креације Шарлениног омиљеног модног дизајнера, Јужноафриканца Теренса Бреја, чије моделе четрдесетчетворогодишња бивша олимпијска пливачица често носи, не само због чињенице да је Бреј њен земљак.

Шарленина дуга асиметрична крем бела хаљина од комбинације сатена и лепршавог воала савршено је истакла њену беспрекорну фигуру и елеганцију.

Уз маму, ништа мање атрактивна није била ни принцеза Габријела, у сатенској дугој хаљиници пастелних тонова на једно раме и са жипоном.

Као права дамица, хаљину је укомбиновала са вечерњом ташницом одговарајуће боје, у облику срца.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво