Читај ми!

Чији је највећи – драгуљи које су филмске диве прошетале на Канском фестивалу

Кански фестивал је одувек био и престижна модна ревија. У намери да се представе публици у што гламурознијем издању, филмске звезде често носе вредне комаде накита. Ево чији су драгуљи били најимпресивнији до сада.

Познате јувелирске куће побринуле су се да најпознатије шетаче црвеним тепихом на Кроазети украсе репрезентативним комадима накита из најновијих колекција. Издвојили смо три холивудске диве које су око врата носиле право мало богатство.

Џулијен Мур

Оскаровка Џулијен Мур једна је од оних које су добиле прилику да своју одевну комбинацију употпуне накитом високог стила. Она се на црвеном тепиху у Кану појавила у црној хаљини Ботега Венета, а око врата је носила задивљујућу огрлицу од смарагда.

Реч је о креацији познатог бренда „Булгари“, под називом Почаст Паризу из њихове колекције Врт чуда. Централно место на огрлици заузима колумбијски смарагд од 35,53 карата. Величанствени драгуљ допуњују десетине брушених белих дијаманата, изукрштаних са стотинама других сјајних смарагда.

Глумица је упарила огрлицу са једнако блиставим смарагдним и дијамантским прстеном, такође „Булгарија“.

Ен Хатавеј

Ен Хатавеј је изгледала тако младолико током свог наступа у Кану. Немогуће је да не будете очарани њеном огрлицом под називом Медитеранско сањарење, која подсећа на чувени дијамант из филма Титаник Срце океана. Реч је такође о примерку из „Булгаријеве“ колекције гламурозног накита Врт чуда.

Огрлица садржи краљевски плави шриланкански сафир јастучастог облика од 107 карата, који одузима дах, а који виси на ланцу опточеном дијамантима.

Џулија Робертс

Звезда филма Згодна жена на овогодишњем Канском фестивалу имала је улогу да додели традиционалну „Шопардову“ награду најперспективнијој глумици и глумцу, па је за ту прилику око врата понела и репрезентативни примерак тог јувелирског бренда.

Холивудска ветеранка је црни вечерњи комбинезон „Луј Витон“ допунила „Шопард“ дугом огрлицом са ретким жутим дијамантом од 100 карата јастучастог облика. Велелепни драгуљ је употпуњен мноштвом ситнијих дијаманата различитих облика и величина.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво