Читај ми!

Фудбалери Пари Сен Жермена понеће префињеност "Диора" на својим дресовима

Пари Сeн Жермен и Модна кућа „Диор“, потписали су уговор о двогодишњој сарадњиу. Позната модна кућа, која се први пут одлучила за сарадњу са неким спортским клубом, дизајнираће спортску одећу за играче ПСЖ-а.

Професионални француски фудбалски клуб Пари Сен Жермен овом сарадњом наставља свој пионирски поход у свет моде и стил живота. Многи сматрају да ће овај ватрени француски двојац, који гаји страст према Паризу и Француској, бити одличан спој.

У знак обележавања јединствене сарадње, Ким Џонс, уметнички директор Диорових мушких колекција, осмислила је низ нових креација за наредне две сезоне.

Одећа је лежерна, елегантна,у комбинацији црне и тамноплаве нијансе, у тоновима посебно дизајнираним за Пари Сен Жермен.

Лежеран изглед дизајниране одеће популарног модног бренда види се на јакнама, плетеним џемперима и поло мајицама са иницијалима "CD Icon".

Свечана одећа комбинује капут од кашмира, сако, кошуљу, панталоне. Одевне предмете истичу детаљи, који су карактеристични за Диоров изузетан стил, јер симболишу префињеност.

Део колекције садржи и торбу од телеће коже у црној боји, кравату од жакара украшену логом Пари Сен Жермена, шал од кашмира, црни и тамноплави појас.

До сада је француски фудбалски клуб имао сарадњу са немачким модним брендом "Huggo Boss".

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво