Читај ми!

Патике Кањеа Веста продате за 1,8 милиона долара

Пар „Најки“ патика, које је носио музичар Кање Вест, продате су за рекордну суму од 1,8 милиона долара на „Сотби“ аукцији.

Модел "Air Yeezy 1 Prototypes", чија је продаја најављена пре пар недеља, тако су постале најскупље патике икада продате на аукцији и обориле рекорд такође „Најки“ модела „Ер Џордан“, продат прошле године за 615.000 долара.

„Продаја је такође јубиларна по томе што је ово први пут да је пар патика продат за више од милион долара", саопштила је аукцијска кућа „Сотби“.

Вест је патике носио док је наступао на додели Греми награда 2008. године.

После тога их је купила интернет платформа RARES, специјализована за куповину и продају ретке обуће.

Потом их је купио Рајан Ченг у приватној купопродаји, а то значи да цена коју је Ченг платио не сме да буде објављена сем ако он то не уради.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво