Читај ми!

Ријанина луксузна модна линија после две године одлази у заборав

Луксузна модна сцена дефинитивно је у дефанзиви. Део понуде Ријаниног „Фентија“, још једна је ексклузивна линија која је укинута.

Модна линија популарне певачице, лансирана 2019. године, ушла је у историју као први луксузни бренд који води црна жена, јавља Гардијан.

Ослањајући се на глад нових генерација за инклузивношћу и разноликошћу, Ријана је без напора освојила припаднике генерације Зед.

То је уједно била тек друга луксузна модна кућа коју је француски конгломерат LVMH покренуо од нуле. Прва је била синоним елеганције, луксуза и високе моде, компанија „Кристијан Лакроа“, 1987. године.

Након награда за луксузни огранак куће „Фенти“, изненађујуће је да је Ријанина ексклузивна модна линија делимично жртва пандемије.

Бренд познат по обући, одевним комадима од тексаса и наочарима борио се са проблемима у снабдевању, а певачица која живи у Сједињеним Америчким Државама није могла да путује како би сарађивала са париским модним тимом.

Током конференције за медије одржане у октобру, главни финансијски директор конгломерата LVMH, Жан Жак Гујони, наговестио је да луксузна линија бренда „Фенти“ има проблема као и свака друга млада линија.

„Почели смо у потпуности од нуле. Очигледно имамо велику помоћ од Ријане, али рекао бих да је линија још у фази стварног дефинисања понуде“, истакао је Гујони.

Један од важних фактора је свакако била и цена која је била изнад онога што су Ријанини обожаваоци могли да приуште. На пример, фармерке су коштале око 340 евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво