Читај ми!

„Гучи“ опет продрмао друштвене мреже, овог пута са „наопаким“ наочарима

Познати модни бренд „Гучи“ поново је био предмет подсмеха на друштвеним мрежама јер продају „наопаке“ наочаре за сунце за 470 фунти.

У опису овог необичног артикла на сајту италијанског модног бренда „Гучи“, стоји да су наочаре „неконвенционална интерпретација 'мачијих' рамова за наочаре из педесетих и шездесетих година прошлог века; дизајн наочара је изокренут тако да делују као да стоје наопако“. Рам и дршке наочара направљени су од неколико слојева црног и белог ацетата, украшеног ситним цветним детаљима и логом бренда.

Ипак, многи купци сматрају да је дизајн збуњујућ, док је један коментатор чак и изјавио да му је од ових наочара „непријатно“.

Један корисник Твитера је уз слику наочара прокоментарисао: „'Гучи', зашто ово радиш?“, док се други корисник нашалио „Ови дизајнери су полудели у карантину“. Још један коментар гласио је „Питам се да ли су се у 'Гучију' запитали да ли треба да направе овако нешто само зато што им се може“.

С друге стране, многи други корисници друштвених мрежа упоредили су овај дизајн са наочарама које је носио Денис Тејлор, легендарни играч снукера из осамдесетих година. Према једном коментатору, „Денис Тејлор је био далеко испред свог времена, жао ми је, 'Гучи'“. Још један коментатор је додао: „'Гучи' је обично испред свих осталих кад је мода у питању, али могли смо да имитирамо стил Дениса Тејлора још пре тридесет година“.

Умешала се чак и британска оптичарска фирма Спексејверс, поделивши слику Гучијевог модела са „наопаким“ наочарима заједно са коментаром „'Гучи', морамо да разговарамо“. Касније је ова компанија на свом налогу поделила фотомонтажу слике наочара, на којој стоје „усправно“, уз опис „Поправили смо их“.

Ове необичне наочаре нису једини артикал високе моде који је ове недеље изазвао велику збуњеност међу купцима. Луксузна робна кућа „Селфриџиз“ се нашла под паљбом на друштвеним мрежама након што су ставили у продају јакну направљену од рециклираних торби британске краљевске поште по цени од 445 фунти.

Поред ове јакне, „Селфриџиз“ је у сарадњи са студиом високе моде „Алч“ избацио и црни зимски прслук по цени од 400 фунти, као и цегере у две величине – мањи, зелени који кошта 70 и велики црвени цегер по цени од 80 фунти.

Ова колекција наишла је на подсмех од многих љубитеља моде, али и поштанских радника, пре свега због високих цена. Један коментар је гласио „Озбиљно? Ко ће ово да носи?“, док се други коментатор нашалио „Ма дај, сад сам стварно све видео“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво