Читај ми!

Спој приватног и елегантног, печат нове колекције Драгане Огњеновић

Цењена модна дизајнерка Драгана Огњеновић представила је колекцију за 2020/2021. годину у оквиру 47. издања Недеље моде у Београду. Креације су представљене онлајн, а међу њима нема комада који су искључиво намењени за останак код куће.

У најави ревије, Огњеновићева је истакла да је данашње време извршило на све готово невидљив, али снажан утицај.

„Ипак, сигурно је да у новој структури колекције нема искључиво комада за останак код куће. Силуета је, чини ми се, лагана, од фине вуне, кашмира, преко војничких штофова, допуњавају је свилени комади за неки приватнији сензибилитет. Модели на фотографијама носе у рукама меке торбе од кожног шевроа, дизајниране да буду угодне и лагане за ношење. Ритам колекцији дају колорни акценти усред неутрала: робусне кожне ципеле, хаљине која прате линију тела, али и нежно лелујају, а пиџаме, испод меких капута, добиле су улогу одела“, објаснила је Огњеновићева.

Модна креаторка истакла је да „сусрет приватног, одеће за кратак излазак из куће, и елегантног и интимног, можда у најкраћем описују нит која ову групу одевних предмета држи на окупу“.

Текући 47. Первол фешн вик обухватаће емитовање различитих видео-формата дизајнерских ревија посебно снимљених за ову прилику у продукцији Модног студија „Клик“, а током два дана у Белекспоцентру биће организоване и модне ревије са ограниченим присуством публике, у складу са званичним прописима и препорукама Кризног штаба.

Фокус пројекта остаје на промоцији колекција домаћих модних дизајнера, док ће значајан део програма бити посвећен друштвено одговорним, хуманитарним, као и едукативним и уметничким садржајима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво