Сат и наруквица на истој руци, важна је комбинација боја

Да ли је сат неизоставни део стајлинга? Нешто без чега не можемо? Било да сат носите на левој или десној руци, са доласком лета важно је како се комбинују сат и наруквице, које су углавном обележје летњих дана.

Прво и основно правило је да никада не треба прекривати накитом више од трећине дужине своје подлактице. Сат се носи на кожној или металној наруквици, а боје које се комбинују веома су важне.

Рецимо златан сат добро се комбинује са сребрним наруквицама. Комбинација је дискретна и елегантна.

Ако је сат на кожном каишу, лепо је да и наруквице буду у том стилу, мекане, кожне или од различитих материјала.

Интересантно је направити контраст на руци добро одабраним сатом и накитом, па та композиција боја може бити веома ефектна. Ако желите да истакнете сат, наруквице би требало да буду танке и у неким пастелним тоновима.

Али ако вам је сат само справица на коју повремено погледате и прочитате тачно време, онда је акценат стављен на наруквице, које треба да буду крупне и упадљиве.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво