Читај ми!

Завирили смо на изградњу Belgrade Beer Festa – ево како теку радови

Деветнаести Београдски фестивал пива почиње 18. августа, а припреме су у пуном јеку – организатори су најавили нови концепт, са две фестивалске зоне, а како ће то заправо изгледати,сазнали смо на лицу места на Ушћу, где је већ постављена главна фестивалска бина дуга педесет метара и полако се изводе последње припреме пред отварање фестивалских капија у четвртак у 18 часова.

Раније је већ најављено да ће фестивал бити подељен на две зоне – Cloud зону, где је улаз слободан цело вече, те музичку зону, где ће бесплатно моћи да се уђе до 19.30, а након тога се улази уз конзумацију у износу од 590 динара, што је износ два ваучера, који ће у току вечери моћи да се замене за пиће на посебно означеним заменским местима на фестивалском простору. По речима директора "Skymedia Group", Радомира Паповића, у питању су измене које ће унапредити доживљај посетилаца на фестивалу:

„Beer Fest је мегадогађај, на који долази огроман број људи. На музичкој зони у фокусу ће бити висок квалитет звука и аудио-визуелног доживљаја, имамо изванредне извођаче који ће, верујемо, имати прилике да засијају јер смо им обезбедили све услове за високопрофесионалне наступе“, наводи Паповић.

Cloud зона ће бити посвећена најширој фестивалској публици, која долази породично, да искуси нешто ново и лепо се проведе. С тим у вези, осмислили смо фестивал тако да буде у потпуности подређен потребама свих публика и иако су људи за сад резервисани или скептични кад су у питању наведене измене, позивамо их да дођу у четвртак на Ушће, лепо се проведу и сами се увере у високу функционалност и одличан угођај на Beer Festu“, додаје директор "Skymedia Groupа".

Капије Belgrade Beer Festa биће отворене од четвртка, 18. до недеље, 21. августа од 18 до 3 сата после поноћи и током четири дана фестивал ће угостити бројне домаће, регионалне и светске музичке звезде као што су Tommy Emanuel, Kosheen, Бајага и „Инструктори“, „Хладно пиво“, Констракта, Сенида, Масимо Савић, "Nipplepeople", „Психомодопоп“, "Love Hunters", "E-play", Блажа и „Кљунови“, DLM, "Queen" Real Tribute, „Бијело дугме“ трибуте, „Атомско склониште“ и бројне друге.

Организатори су најавили продукцијски спектакл са безмало 800 метара квадратних ЛЕД екрана, најсавременијим ЛЕО озвучењем, те бројним садржајима као што су Beer market и Craft Beer Land са преко 300 етикета пива, Moto Platz (са осебном бином и музичким програмом, зидом смрти, кампом, изложбом кастом и олдтајмер мотора, тату студијом итд), Intergalactic Diner Foodland, Silent disco бина, луна парк, панорама балони, Bioxgn selfi торањ висок 17 метара са ког ће посетиоци моћи да направе најбољи селфи икада, Elektro zona by Tuborg...

Све информације о улазима, превозу на фестивал, куповини пића, мапа и правила понашања на фестивалу доступни су на сајту Belgrade Beer Fest.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво