Читај ми!

Ајрон мејден наступа у Београду – три генерације љубитеља доброг звука стигле из Параћина

Удружење пензионера из Параћина организовало је за своје чланове бесплатан превоз на концерт групе „Ајрон мејден“ у Београду. Вест је само на први поглед чудна, али обожаваоци имају година колико и звезде на позорници. Можда и мање. У аутобусу који је кренуо из Параћина ка Београду су три генерације, љубитеља тврђег звука.

Концерт који ће обележити 2022. годину у Београду, тако су музички спектакл легендарног британског бенда "Ајрон мејден", најављивали медији још у децембру 2021. године. Њихов шоу видело је до сада више од два милиона људи широм света, а вечерас ће бити пред Београђанима, али и многобројним љубитељима хеви метала из целе Србије, који су већ у поподневним сатима почели да се окупљају испред Арене.

Пензионерска организација направила је одавно спискове. Интересовање је било велико, па су осим пензионера у Београд дошла и њихова деца и унуци. Три генерације на истом месту са заједничком жељом да уживају у спектакуларном наступу групе, коју они старији обожавају од њеног оснивања, када су имали двадесетак година.

"Ајрон мејден" је последњи пут свирао у Србији 2014. године, на Калемегдану пред око 12.000 људи, па ће овај концерт бити за многе јединствена прилика да први пут чују њихове нове песме уживо.

„Улазнице за фан пит су распродате, за само десет дана.Монтажа бине је почела јутос у шест часова", истакла је Ања Зелић, организатор концерта.

Најпознатији хеви метал састав на свету уврстио је Београд у своју турнеју, која је почела 22. маја у Загребу. Част да уживају у њиховој музици имаће наредних дана и житељи многих већих европских градова.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво